Monday, July 03, 2006

Roskilde Festival 2006


Så er jeg tilbage fra dette års Roskildefestival en del musikoplevelser rigere! Lækkert vejr og kolde fadøl var med til at sætte dette års festival i højt gear og der var en virkelig god stemning overalt. Jeg skal dog erkende at jeg ikke holder til 4 dages fadøl og meget lidt søvn i længden, men ikke desto mindre havde jeg det virkelig sjovt mens det stod på (det var værre når man vågnede i et brandvarmt telt med de vildeste tømmermænd).

Mine største oplevelser i år var ikke at finde blandt hovednavnene med helt klar de mindre kendte og profilerede kunstnere. Mine favoritter var:

Gogol Bordello: Sigøjner punk og dødsviolin som (til trods for koncerten var allerede kl. 14) i den grad fyrede op under publikum med deres vanvidsshow. Glæder mig til at se dem på Vega i August.

Fat Freddies Drop: Laid back og virkelig groovy reggae/dub med blæsere og soulet vokal. Perfekt sommermusik

Guns N Roses (ja.. ok en favorit imellem): Koncerten var egentlig ikke vildt god, fordi der var alt for mange lange og kedelige interlude jams. Med når først hitsne var i gang, var man tilbage i 80'erne og Axl var sgu i topform.

Planet Pendulum: Energisk Drum 'n' bass der hamrede derud af med en MC der kørte stemningen op. Vi startede med at stå at rykke lidt med hovedet og endte med at danse vildt rundt. Det var umulig andet!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home