Monday, November 26, 2007

I Got You On Tape - Gimle 22.nov. 07

Jacob Bellens og Co spillede en sikker og velspillet koncert på en ellers stille aften i Roskilde!

Jeg var tidligere på året på loppen og se drengene spille en koncert der var præget af dårlig lyd, så det var ikke de helt store live forventninger jeg kom med denne gang. De har lige udgivet deres 2. album som, jeg efter mange gennemlytninger, er blevet rigtig glad for, men har også anerkendt at de har deres styrke på plade. Denne koncert beviste anderledes.

Det var en "sidde ned koncert" med god lyd og et band som ville levere en sikker præstation mere end et ordenligt livebrag. Det her var en underspillet koncert der dog fik præcis den stemning af melankolskhed ud som de også udtrykker på deres plader.

Jacob Bellens sang fantastisk og live oplever man et meget kreativt og spændene spil imellem de to guitarister, som blander western, surf og rock i deres samspil med og mod hinanden . Ingen lyder som IGYOT. Rigtig god koncert!


1 Comments:

At 11:03 PM, Blogger barb michelen said...

Hello I just entered before I have to leave to the airport, it's been very nice to meet you, if you want here is the site I told you about where I type some stuff and make good money (I work from home): here it is

 

Post a Comment

<< Home