Monday, January 08, 2007

Plader i 2006

Vi er nu godt inde i 2007 og traditionen byder sig jo rundt at man skriver diverse "det bedste fra..." lister fra det foregangne år. Dette vil jeg da også gøre og her kommer mine bud på bedste musik (alt sammen i uvilkårlig rækkefølge)

MUSIK:

Veto: There's a beat in all machines
Fantastisk debutplade fra de unge jyder, der mest af alt lyder som en blanding at The Cure og The Rapture og med en række fremragende sange i baggagen. En fremragende plade at cykle igennem et mørkt København til.

Trentemøller: The Last Resort
Meget længe ventede første album fra den talentfulde elektroniske kunstner. Jeg var hel vild med hans første 12"ere med dansabelt techhouse, og denne "stille" plade er som soundtracket til en smuk film. Meget drømmende og dramatisk.

I Got You On Tape: I Got You On Tape
Forsangeren Jakob Bellens har en hel unik stemme og sangene et lidt dystert og dramatisk udtryk i sig. Til trods for det minder den mig om sommer og cykelture på Christiania. En fremragende plade med et band jeg glæder mig til at følge.

The Knife: Silent Shout
Jeg røg aldrig på bølgen med The Knife, før deres anden udgivelse "Silent Shout", men må så til gengæld virkelig bukke dybt i støvet. Meget opfindsomt og overraskende lydunivers, der virkelig rykker både på dansegulvet, i I-poden og som afslappende musik. Det er der ikke mange der gør.

The Whitest Boy Alive: Dreams
Erlend Oye's nyeste projekt er en samling fremragende kærlighedssange, underspillet og udført af hans 3 mands band, som skaber den varme og intime stemning som Erlend tidligere har skabt i både Kings Of Convenience og hans solo ting.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home